who sells the best elektronické cigarety mlt on the pursuit of the most effective sophistication also just the right blend in creation completely unique dazzling type. Bydlení nebo příroda. A co třeba obojí? | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Bydlení nebo příroda. A co třeba obojí?

21.8.2018


Ne-Zdravé bydlení

Příroda je nepostradatelný prvek v našich životech. Bohužel se už od nepaměti kácí, odlesňuje a žďáří. Bývalo totiž zvykem se od přírody vzdalovat, vytvořit si betonové džungle a odtrhnout se od přírody, ba i přirozenosti. Můžeme to pozorovat v létě, kdy se betonová centra měst mění v pec, protože chybí dostatek zeleně, která by redukovala extrémy. Lidé jsou potom stejně nuceni jít z betonových pecí pryč a sednout si do parku, k vodě, číst si knížku, nebo si užívat chladného letního vánku, protože v centru to nejde. Ne-zdravé bydlení už neodpovídá potřebám rodiny nebo jednotlivců.

 

Zdravé bydlení

Vilapark jsme tvořili jako koncept zdravého bydlení, který kombinuje prvky moderního, komfortního bydlení a zdravého, šetrného přístupu k přírodě. Proto u nás nenajdete betonové parkoviště, které by zabíralo místo rostlinnému životu, parkoviště jsme radši umístili do suterénu, je tak ochráněna příroda a majitelé bytů mají pohodlnější a kvalitnější možnost jak parkovat. Netradičně vysoký odstup mezi jednotlivými budovami, nebo zahrádkami pro budoucí rodiny nepřináší jenom více soukromí a pohodlí, ale i prostor, kde může příroda růst. Po dostavění nových domovů bude v bezprostředním okolí zeleň o rozloze dvou fotbalových hřišť. Kdokoliv si tak bude moct tady zajít na procházku se psem, dát si piknik nebo jen tak si spočinout ve stínech stromů. Přírodní charakter vilaparku se zároveň lépe vyrovná s extrémními teplotami v létě nebo s přívaly dešťů. Proto je koncept zdravého bydlení ideální pro každého, kdo má vztah k přírodě, rád si ve spěchu velkoměsta odpočine, pro rodiny, sportovce nebo třeba pejskaře.

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia