onitsuka tiger mexico 66 yellow original vs fake watch buy reddit model hunt for short.exceptional and thus wonderful build can be the sign of rolex replica womens rolex submariner 116618lb rolex calibre 2836 2813 mens gold tone.
Kdo stojí za Vilaparkem? | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Kdo stojí za Vilaparkem?

5.9.2018


Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu, proto vám chceme poodhalit, kdo má celý projekt na svědomí a jací ti lidé vlastně jsou. Když si člověk vybírá nový domov, tak si nevybírá jenom dům nebo byt, vybírá si způsob života. Přece jenom se jedná o místo, kde se budou odehrávat ty nejdůležitější okamžiky v životě. Proto nám dovolte vám přiblížit lidi, kteří za Vilaparkem stojí.

Společnost GEMO

Když začneme "od shora", tak projekt zajišťuje skupina GEMO, která působí na trhu už 27 let. Za tu dobu stihla posbírat jak řadu zkušeností, tak i zakázek. Původní malý tým se rozrostl o řadu profesionálů a expertů, a proto jste na jejich práci už nejspíše narazili. Mohli jste třeba vidět Rezidenci Nová Karolína v Ostravě nebo jejich projekty tady na Hanácku, ať už to je OC HanáAquapark, či Rezidence na Dlouhé.

Velký tým se hodil i nedávno v Plumlově, kde jste mohli GEMO potkat. Účastnili se totiž soutěže dračích lodí. Pokud se vám to nezaštěstilo, tak jednou za rok mívají den otevřených dveří a samozřejmě, když budete něco potřebovat, tak vám je otevřou i kdykoliv jindy. V neposlední řadě je můžete potkat na sociálních sítích a podívat se, kdo (vám) staví nové domovy.

CHYBIK+KRISTOF ARCHITECTS

Myšlenka nebo čin? To je otázka, nad kterou si lámali hlavu ti největší filozofové. Naštěstí nepotřebujeme filozofii, abychom ocenili, jak elegantně se naší architektonické dvojici povedlo zkombinovat přírodu a zdravé bydlení. Díky modernímu vzhledu, špičkovým materiálům a vizionářskému nápadu se jim podařilo nemožné, vytvořit kus ráje v přírodě, a to kousek od centra. Chybík a Krištof jsou právem ověnčeni cenami. Na první pohled je totiž jasné, že vytvořili unikát. Na druhou stranu, jejich génia si nejlépe vychutnáte každým dnem. Za sychravého počasí budete večer rádi, že vás neruší venkovní hluk, který je minimalizován dobrou polohou, rozvolněnou zástavbou a špičkovými izolačními materiály. V létě jsme si to teď prožili všichni. Extrémní horka, která jsou znásobená prostředím, třeba naše krásné náměstí se měnilo v betonovou pec. Člověk pak musí jít k vodě nebo do parku, aby se zchladil. S Vilaparkem kolem sebe si užijete příjemné letní teploty i když v okolí zavládnou tropy. Při každodenních nákupech to máte kousek do OC Haná a pokud půjde o velký nákup, není nic lehčího tam přijet autem, vrátit se zpátky do krytého stání a dostat se suchou nohou výtahem až domů. Se zdravým bydlením to je tak, že ho máte radši, čím déle ho využíváte.

 

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia