swiss audemars piguet royal oak offshore 15710st oo a070ca 01 42mm mens stainless steel orange dial online for cheap sale.the modern design of best go to website is exceptional.
Vilapark vs. Řadovky | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Vilapark vs. Řadovky

29.8.2018


Prostor

 

Zdá se to jako malichernost, ale pro většinu z nás je dostatek prostoru klíčový. Nikomu nedělají dobře tmavá, stísněná nebo přelidněná místa. Všichni známe ten nepříjemný pocit vydýchaného vzduchu. Jenže stísněné prostory mají vliv i na naše vnímání, prožívání, potažmo i chování. Schválně, jak byste se asi cítili, kdybyste se vyspali v dětské posteli nebo na poslední chvíli nastoupili do plného výtahu? Jasně, jet dvě patra výtahem není problém, ale dokážete si představit celý život, výchovu dětí a stáří v řadovce, kde vaší je jedinou jistotou, že sousedy uvidíte častěji než rodinu? Naproti tomu otevřené, vzdušné, rozsáhlé prostředí je synonymem zdravého bydlení. Ve vilaparku jsme se soustředili na rozvolněnou zástavbu, která má při bydlení tři obrovské výhody.

1. Díky rozvolněné zástavby můžete být sami sebou. Blbnout s dětmi, kreslit, pracovat z domu, nebo úplně zapomenout na ruch velkoměsta.
2. Díky štědrému prostoru mezi stavbami můžete nerušeně žít, mít svoje soukromí a zároveň pohodu domova.
3. Nezastavěný prostor se nerovná nevyužitý prostor. U nás je hojně využíván zelení a přírodou, která v létě drží teploty nízko a celý rok pohodu vysoko. Proto pokud jste jako mezerník na klávesnici a potřebuje svůj prostor, tak se vám tady bude krásně bydlet. Je dobré dodat, že k novému domovu můžete mít třeba terasu nebo předzahrádku, tak vybírejte pečlivě.

 
 

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia