the specific geneva brand most likely was acknowledged through the process of high quality learn more.we provide rolex sky dweller replica. Architekti Vila Parku jsou světovou špičkou | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Architekti Vila Parku jsou světovou špičkou

12.6.2019


Vila Park je bezpochyby propracovaný projekt, který byl navržen těmi nejlepšími profesionály z oboru. Je nám ctí, že za návrhem celé lokality stojí právě architektonické studio Chybík+Krištof, kterému bychom velice rádi pogratulovali k výhře prestižního ocenění Design Vanguard 2019.

V rámci České republiky a Slovenska se tak stali historicky prvním ateliérem, kterému byla tahle cena amerického měsíčníku Architectural Record udělena. Časopis především ocenil vizionářský přístup téhle dvojice a její práci s urbanismem. Ocenění Design Vanguard časopis uděluje už od roku 2000 a Ondřej Chybík a Michal Krištof se tak zařadili mezi mladé hvězdy světové architektury. Studio je na světe už 9 let a během svého působení dosáhlo řadu vítězství v architektonických a designových soutěžích. Jsme hrdí, že Vila Park Tabulový Vrch byl navržen nejlepším architektonickým studiem na světe! 

Zdroj fotografií: archiv studia Chybík+Krištof/zve­řejněno na idnes.cz

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia