hublot classic fusion 542 ox 1181 lr 43mm mens stainless steel rolex signifies that 21st century geneva loft faconnier watchmaking energy.replica womens rolex day date mens m118348 0226 rolex calibre 2836 2813 automatic online at acceptable prices.
Jak roste zdravé bydlení | Vilapark Tabulový Vrch Olomouc | Nové byty pro vaše zdravé bydlení

Články

Jak roste zdravé bydlení

12.12.2018


Roste jako z vody

První stavební práce na Vilaparku byly zahájeny v březnu 2018. Od té doby stavba nadstandardního bydlení, které propojuje město, přírodu a potřeby moderní rodiny, neustala. Mimo pracovníky nebo střední školy, se kterýma dlouhodobě spolupracujeme, moc lidí neví, jak se celý projekt od počáteční fáze vyvinul. Tímto článkem vám chceme přiblížit celou stavbu, abyste měli možnost se podívat "do zákulisí" nebo jak vše probíhá.

 

Realizace stavby Vilaparku

Podle plánů se momentálně staví první etapa Vilaparku, což je funkční celek, který se soustředí kolem svého soukromého dvora s dětským hřištěm. Celá etapa má samozřejmě své podzemní parkoviště či štědré sklepní prostory. Při výběru bytu si samozřejmě můžete vybrat podle rozlohy bytu nebo jestli chcete terasu či zahrádku. Zdravé bydlení je totiž koncipováno tak, aby odpovídalo nejenom vašim potřebám, ale i snům a možná i proto ubývá bytů, které jsou k dispozici. Celá etapa bude dokončena na podzim 2019.

 

 

 

 

 

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia