Články

Očima těch nejmenších

13.7.2018


Při výběru nového domova je spousta věcí, které se musí zohlednit. Nejedná se jenom o cenu bytu a jeho rozlohu, stejně důležitá je třeba i vzdálenost do práce, možnost pohodlně parkovat, úložné prostory, energetická náročnost budovy a mnohé další. Člověk nikdy nemůže myslet na všechno, a proto pro vás máme 4 věci, které určitě oceníte vy a vaše ratolesti

 

  1. Hraní není nikdy dost. Pro dětský rozvoj je důležité získávat nové podněty, osvojovat si různé role a mnohé další. K tomu všemu je velmi nápomocná hra. Jsme si toho vědomi, a proto s novými domovy vyrůstají i dětská hřiště ve vnitroblocích. Je to příhodné, protože si děti můžou hrát nerušeně v blízkosti a bezpečí domova.
  2. Příroda a zeleň. Snad už odjakživa lidem příroda pomáhá. Někdo rád leze po stromech, nebo touží po bunkrech. Jinému stačí se v přírodě projít, nebo tam strávit čas čtením knížky. Každopádně už od malička na nás má zeleň pozitivní vliv. Pomáhá uklidňovat ruch velkoměsta, učí nás hodnotám, jako je zodpovědnost nebo ekologie, díky tomu, že jsme s ní v kontaktu a vytváříme si k ní vztah. Proto v areálu bude velký podíl zeleně jak na společných, tak i na veřejných plochách, aby o tuto možnost nebyli ochuzeni ani ti nejmenší.
  3. Školy a školky. Při akcentaci vývoje dítěte nejde přehlédnout jedno z nejdůležitějších témat. Je poblíž v okolí nějaká škola nebo školka? Ano, vlastně poblíž jsou dvě školy a dvě školky ve vzdálenosti 5 minut autem, anebo 20 minut pěší chůze.
  4. Pohyb a sport. Hřiště není jediným místem, kde se děti můžou vyřádit. Procvičit a zasportovat si budou moct i na stezce, která vznikne v okolí Vilaparku. Bude přístupná všem cyklistům a běžcům. A kdo ví, třeba právě na stezce budou vaše děti poprvé jezdit na kole. Kdyby se vám zachtělo vyrazit za vodou, tak poblíž se nachází aquapark, kde děti můžou plavat, svištět po tobogánech nebo se jen tak cákat.

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia