Články

Vila Park Tabulový Vrch získal ocenění v soutěži „Stavba roku 2021 Olomouckého kraje"

15.6.2021


První etapa projektu moderního bydlení Vila Park Tabulový Vrch v Olomouci získala „Titul Stavba roku v soutěži Stavba roku Olomouckého kraje 2020“ v kategorii stavby určené k bydlení. Developerem projektu je GEMO DEVELOPMENT, spol. s r.o. Slavnostní vyhlášení oceněných staveb soutěže proběhlo v pátek 4. června 2021 v sále Václava III. ve Vlastivědném muzeu v Olomouci.

Do soutěže se letos přihlásilo celkem více než třicet projektů z celého kraje. O získání ocenění v pěti kategoriích rozhodla odborná porota, která hodnotila zejména architekturu a celkový přínos stavebního díla, prostorové a funkční aspekty, kvalitu stavebních prací a použitých materiálů, dosaženou kvalitu vzhledem k celkovým nákladům a dále také začlenění do okolního prostředí a vztah k životnímu prostředí. Vyhlašovatelem soutěže je Olomoucký kraj ve spolupráci s Českou komorou autorizovaných inženýrů a techniků, Českým svazem stavebních inženýrů a Svazem podnikatelů ve stavebnictví v ČR Olomouc.

Projekt zdravého bydlení nad městem po svém dokončení nabídne celkem 460 bytů v sedmi etapách. Developerem projektu je GEMO DEVELOPMENT, spol. s r.o., generálním dodavatelem GEMO a.s.

 

Zdroj: https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/stavba-roku-vila-park-tabulovy-vrch-olomouc.html

Více k oceněným stavbám:  www.olkraj.cz/olomoucky-kraj-zna-drzitele-cen-stavba-roku-2020-aktuality-10508.html

zůstaňte v kontaktu

Zadejte svůj e-mail, o novinkách Vás budeme informovat.

made with by esmedia